Drumuri in Judetul Arad

In 30.01.2012 am mers pe mai multe drumuri judetene si pe un drum national de pe raza Judetului Arad. Am iesit din Arad spre Fintinele – Zabrani -Lipova. Drumul e acceptabil si fara obstacole. Din Lipova am mers spre Arad si de la intrarea in Simbateni am mers spre Ghioroc. Chiar la iesirea din Simbateni drumul are multe gropi care te fac sa conduci cu multa atentie !

Din Ghioroc am mers spre Siria prin Covasint. Si in Covasint sunt mai multe portiuni cu diferenta de nivel intre cele doua sensuri de mers. Din Siria am mers spre Arad.

Incredibil ce stricata este portiunea de drum Siria – Arad ! Sunt multe ondulatii si gropi in special pe sensul de mers spre Arad. Inca nu e gata iarna deci probabil ca se va degrada si mai mult pina la primavara !

La intrarea in Arad am vazut ca se lucreaza si la pilonii care vor sustine pasajul peste calea ferata. Deja circulatia este deviata pe vechea centura si a mai aparut (din toamna) si un sens giratoriu. Din presa am inteles ca la sfirsitul lui 2012 va fi gata acest pasaj.

2 comments for “Drumuri in Judetul Arad

 1. sip
  01/02/2012 at 10:04

  Si pe Valea Muresului si pe Lugoj Timisoara au inceput sa apara primele gropi.
  In loc sa le reparam repede, cat timp vremea inca e favorabila, noi asteptam sa se faca cratere Astia suntem noi !
  Oare cand ne vom trezi ???

  • 01/02/2012 at 10:12

   Saptamina trecuta am mers pina la Sibiu si am prins citeva gropi din plin !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *