CFR Călători aduce noi reduceri de primavara pentru achizitionarea de bilete CFR online

Toti cumpărătorii de bilete online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, indiferent de tipul cardului utilizat, beneficiază de o reducere de 5%.

Începând cu data de 01 aprilie,  la orice bilet cumpărat online, care include această reducere, se mai acordă o reducere de încă 5% la plata cu cardurile MasterCard şi Maestro.

 Aceste reduceri pot fi accesate numai prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank.Perioada de valabilitate a ofertei este 01 aprilie – 30 iunie 2012, iar reducerea nu poate fi mai mare de 600 lei / tranzacţie.
 
Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă, se aplică tarifului special de online și se cumulează cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studenților sau elevilor sau cele pentru biletele dus/întors, etc. Clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *