Rezervare parcare la Aeroport prin wizzair.com

Azi 22.07.2012 am primit de la Wizz Air urmatorul mesaj:

Rezervați Parcare la Aeroport

Rezervați parcare la aeroport în avans şi economisiți până la 60% din prețul normal. Prețurile încep de la doar €21 pe săptămână. Intrați online pentru a primi o cotație de preț acum.

La orice rezervare făcută, puteți beneficia de următoarele:

• Prețuri excelente pe zi, sau săptămână, cu oferte exclusive care nu sunt disponibile în altă parte.
• Indicații rutiere detaliate, inclusiv coordonate GPS (pentru sistemele de navigație) şi suport clienți disponibil în toate etapele procesului.
• Descriere completă a fiecărei parcări si a facilitătilor acesteia, inclusiv detalii despre securitate, transport, orar şi procedurile parcării.

Pentru a afla mai multe despre parcare lângă aeroportul de pe care zburați, vă rugăm vizitați wizzparking.com pentru mai multe informații.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm contactați echipa de suport care vă stă la dispozitie. Datele de contact se pot găsi pe website

Am vazut ca pt Romania, acest serviciu este disponibil (cel putin deocamdata) doar pt Aeroportul Bucuresti – Otopeni.

1 comment for “Rezervare parcare la Aeroport prin wizzair.com

  1. 05/10/2019 at 12:14

    Thanks for sharing the blog, this blog help the user to find the best parking space. Parcare-aeroportotopeni provides you full safety of your car under control under 24 hour CCTV cervilleance. it provide you long term parking Otopeni airport with the high-level service provider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *