CFR Călători şi MasterCard continuă reducerile de vacanţă cu un discount de 15% la biletele de tren cumpărate online

Promoţia se desfăşoară în perioada 1 iulie – 31 august 2012.

Pentru al doilea an la rând, în perioada vacanţei de vară, CFR Călători şi MasterCard continuă campania de reduceri pentru biletele de tren achiziţionate online şi măresc valoarea discount-ului cumulat la 15%.
Campania „Trenul înseamnă amintiri frumoase. Fă-ţi altele noi şi nu pierde timpul stând la coadă” durează până la sfârşitul lunii august, pentru orice destinaţie din ţară. 
Serviciul e-commerce Bilete CFR online este pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank.
Astfel, clienţii care intră pe platforma www.cfrcalatori.ro şi achită valoarea biletului cu orice card MasterCard sau Maestro beneficiază automat de o reducere de 15% din preţul de la casa de bilete, din care: 10% oferită de MasterCard, iar 5% este discount-ul CFR Călători, valabil pentru toate plăţile online. Discount-ul de 15% se adaugă eventualelor reduceri suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor, cele de minigrup sau cele pentru biletele dus-întors.
Discount-ul de 15% se acordă indiferent de banca emitentă a cardului, de valoarea iniţială a biletului sau de destinaţia din ţară. Reducerea suplimentară pentru plata cu cardurile MasterCard şi Maestro nu poate depăşi 600 de lei per tranzacţie.
Pentru a putea beneficia de oferta valabilă pentru cardurile MasterCard şi Maestro, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tipărită, identificarea având loc pe baza buletinului sau a ID-ului de bilet.

2 comments for “CFR Călători şi MasterCard continuă reducerile de vacanţă cu un discount de 15% la biletele de tren cumpărate online

  1. Felicia Lazar
    25/07/2012 at 08:16

    Multumim pentru informatie!
    Eu am cumparat deja de cateva ori bilete online de la CFR, este comod si reducerile sunt in unele perioade intr-adevar semnificative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *