Concediu 2012 – Muntenegru – Ulcinj – Hotel Olympic

Am ajuns cu bine la Hotelul Olympic din Ulcinj – unde urma sa stam urmatoarele 10 zile – urmind indicatoarele de Velika Plaza. Hotelul este situat intr-un parc de pini, linga plaja Velika Plaza, la 4 km de centrul orasului Ulcinj.

Iata cum arata hotelul:

Este un hotel de 2 stele cu 132 camere, dotate cu grup sanitar propriu, aer condiționat, TV, frigider, balcon.  Exista de asemenea sala e conferința piscina interioaaă, sauna, sala de fitness, complex sportiv. conexiune Wi Fi in hol si restaurant. Exista si restaurant in care se pot servi toate mesele, dar noi am avut doar micul dejun (stil bufet suedez si destul de variat si consistent). Costul unei camere de 3 persoane cu mic dejun inclus a fost de 63 Euro / zi. Hotelul l-am platit din tara prin intermediul Agentiei de Turism Mirific Gil din Arad.

Hotelul era mai vechi dar partial modernizat. Era important ca se facea curatenie zilnica in camera si in spatiile comune si se schimbau toate prosoapele. Oricum, pentru un hotel de 2 stele conditiile erau excelente. Poate totusi camera era cam mica pt 3 persoane dar am incaput si asa ! O parte din personal avea cunostinte de engleza, asa ca ne-am putut intelege relativ bine. In cadrul aceluiasi perimetru erau mai multe hoteluri, cam de acelasi tip. De asemenea erau si locuri de parcare pe alei sau pe spatiul verde. Peste tot era plin de vegetatie si mai ales de leandrii frumosi colorat:

Plaja Velika Plaza era in prelungirea perimetrului hotelului, deci foarte aproape. Linga hotel era o zona plina de apartamente si hoteluri mai mici. De asemenea erau si o zona cu parc de distractii pt copii, tarabe cu diverse, mici terase, deci multa lume si agitatie mai ales seara.

Una peste alta a fost un loc agreabil aproape de plaja si la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Ulcinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *