Concediu 2012 – Croatia – Mlini – Benic Apartments

Localitatea Mlini este relativ aproape de granita cu Muntenegru, pe drumul ce duce la Dubrovnik. Apartamentul la care am rezervat cazarea era situat pe deal asa ca a fost nevoie sa apelam telefonic la proprietar pt a ne ghida. GPS-ul ne-a dus pina la soseaua principala si de acolo am mers dupa masina proprietarului apartamentului. Erau strazi foarte inguste in panta si curbe la 90 de grade, oricum primul drum a fost cam greu !

In sfirsit am ajuns cu bine la Benic Apartments din Mlini – unde urma sa stam urmatoarele 5 zile. Iata mai jos cum arata apartamentul:

Am avut cazarea rezervata pe booking.com. Am avut un apartament simpatic cu o camera, baie, si o terasa imensa (chiar cea din imaginea de mai sus). In camera era si un colt cu o bucatarie complet utilata. In fata intrarii in apatamentam am avut si locul de parcare. In camera am avut TV si conexiune Wi Fi la Internet. Pretul camerei (pt 3 persoane) fost de 45 de euro. Am platit direct in Euro, deci nu a mai fost nevoie sa schimb euro in kuna. Nu se putea plati cu cardul (era mentionat acest lucru si pe booking.com).

Erau in total 4 apartamente, toate fiind ocupate. Gazdele au fost foarte amabile si toti stiau engleza asa ca ne-am putut intelege foarte bine. Tot ce era in apartament era de calitate. Ca un amanunt interesant imi amintesc ca in coltul cu bucataria era si detergent pt vase, zahar si sare. Citeva lucruri mici dar foarte utile. Imi amintesc ca in alti ani am uitat cite ceva acasa si a trebuit sa cumparam Acum aveam de toate, dar nu a fost nevoie sa le folosim !

De pe terasa aveam o priveliste minunata cu marea:

Pe terasa era o masa cu scaune si o umbrela. Aici puteam lua masa si sa privim marea de un albastru infinit !

In prima seara am mers pe jos pina la sosea si apoi pina pe plaja. Am incercat sa retinem drumul, ca sa putem cobori apoi cu masina. Proprietarul ne spunea ca prima data urcarea e mai dificila, apoi ne obisnuim. Asa a si fost, pina la urma ne-am descurcat si am reusit sa urcam si sa coborim cu masina pina la sosea.

Pina la plaja trebuia coborite citeva stradute in panta si apo mai erau doar 200 de scari pina la plaja. Deci in fiecare zi am facut ceva miscare, dar a meritat !

2 comments for “Concediu 2012 – Croatia – Mlini – Benic Apartments

  1. 10/08/2012 at 09:40

    Salut Danut! Ai fost atat de sugestiv in aceasta povestire,incat am simtit, pur si simplu, ca am fost alaturi de voi…..
    Puiu Dumitru Gheorghe

    • 10/08/2012 at 09:54

      Multumesc. Urmeaza si alte articole despre Croatia si in special despre Dubrovnik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *