Biletul de weekend – NOUA ofertă la călătoria cu trenul

Incepând de săptămâna viitoare, cei care vor sa meargă cu trenul la sfârşitul săptămânii vor putea beneficia de reduceri la bilete. CFR Călători lansează luni, 20 august 2012 o nouă ofertă de călătorie cu trenul, destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână.

Biletul de week end conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekenduri*, iar pasagerii beneficiază în baza lui de reduceri de până la 35%, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), astfel:

  • 35% pentru  4 weekenduri;
  • 25% pentru  3 weekenduri;
  • 15% pentru  2 weekenduri.

Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelasi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuşetă) – şi aceeasi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Exemple comparative:

  • pentru 2 weekenduri pe ruta Bucuresti – Sinaia la tren InterRegio cls a 2 -a, biletul de weekend costă 118.35 lei, cu aprx 20 lei mai putin decât pentru 4 călătorii la pret intreg (corespunzatoare celor 2 weekenduri) care ar costa 139.2 lei.
  • pentru 2 weekenduri pe ruta Bucuresti – Constanţa la tren InterRegio cls a 2-a, biletul de weekend costă 186.7 lei, cu aprx. 35 lei mai puţin decât pentru 4 călătorii (corespunzătoare celor 2 weekenduri) care ar costa 219.6 lei.

 Pentru alte exemple comparative: tarife preț întreg și bilet de weekend, vezi aici.

Această nouă oferta tarifara nu anulează legitimaţia de călătorie nominală: Cartea VSD 

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.cfrcalatori.ro sau puteţi solicita informaţii la numărul de telefon 021.319.0358 (Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti).

Sursa: www.cfrcalatori.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *