Drumul Arad – Tirnova – 26.08.2012 – mai multe valuri si gropi !

In 26.08.2012 am fost pe drumul Arad – Tirnova. Nu se mai poate merge de pe Cl. Radnei pe Str. Siriei – probabil din cauza lucrarilor la pasajul peste calea ferata. Asa ca a trebuit sa o iau pe drumul dintre Vladimirescu si Horia. Aceasta portiune de drum este excelenta. Dar de la intersectia de la intrarea in Horia drumul este groaznic ! Sunt multe portiuni cu denivelari si gropi, in special la intrarea si la iesirea din Horia. De asememenea mai sunt denivelari si in Siria. Drumul s-a stricat si mai rau decit in data de 18.07.2012 cind am fost din nou pe acest drum. Efectiv trebuie facut un adevarat slalom printre valuri si gropi ! Cred ca e cel mai rau drum din judet.

Mi-am amintit o recomandare a unui fost mare specialist in drumuri – daca aveti posibilitatea mergeti mai bine cu elicopterul in Romania ! Din pacate sunt multi care nu au aceasta posibilitate si va trebui sa folosim tot masina.

La intoarcere am mers pe soseaua de centura si apoi am intrat in oras prin Gradiste. Soseaua de centura este un stare buna, chiar daca pe ea circula toate camioanele si TIR-urile.

1 comment for “Drumul Arad – Tirnova – 26.08.2012 – mai multe valuri si gropi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *