Pe Autostrada Arad – Timisoara – 28.09.2012

In 28.09.2012 am fost din nou pe Autostrada Arad – Timisoara. De data asta am fost doar pe sensul de la Timisoara la Arad. La intrarea pe Autostrada – linga Giarmata – am vazut ca se lucreaza si spre Arad si spre noua sectiune Timisoara – Lugoj, care am auzit ca va fi gata inainte de termen !

Se lucreaza pe mai multe portiuni, in special la podurile peste Autostrada. De asemenea am vazut ca se lucreaza la refacerea asfaltului pe unele portiuni, pe sensul spre Timisoara. Am cititi in presa ca s-a lucrat in multe locuri la refacerea asfaltului, parca cam repede, la mai putin de un an de la inaugurare !

Iesirea spre Ortisoara – Seceani este aproape gata, mai e de lucru la sensurile giratorii de la iesirea de pe Autostrada. Pe sensul spre Arad erau putine masini, dar spre Timisoara erau mult mai multe masini si in special TIR-uri. Tocmai aceste TIR-uri nu mai merg acum pe vechiul drum (DN69), asa ca pe acesta acum circulatia e mult mai lejera. Din pacate pe multe portiuni de Autostrada este restrictie de viteza la 80 Km/ora si 100 km/ora.

Am iesit de pe Autostrada pe la iesirea spre Aeroport, de unde se poate ajunge cel mai repede in centru.

Alte informatii despre Autostrada Arad – Timisoara puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *