Un accident in fata mea !

Azi, 31.10.2012 dupa-amiaza, veneam cu masina in Arad pe Strada George Cosbuc spre Primarie. Era destul de aglomerat, era aproximativ ora 17. Imediat dupa intersectia cu Str. Octavian Goga am semnalizat ca o iau pe banda din stinga, intrucit la Primaria mergeam spre stinga pe Bd. Revolutiei. Am observat o masina care venea pe Str. Gh. Popa de Teius (fosta Stejarului) si voia sa vireze la stinga pe Str. Horia. In loc sa stea la rind – mai era o masina care voia sa mearga tot pe Str. Horia – a schimbat brusc banda, intrind pe contrasens si a virat la stinga, pe Str. Horia, dar pe banda pe care masinile vin dinspre Primarie. Am frinat putin, vazind ca face o manevra brusca. Dinspre Primarie venea pe banda ei, destul de incet, o masina. Din pacate cele doua masini s-au ciocnit puternic cu 1-2 metri in fata mea.

Intrucit aveam viteza foarte mica, am reusit sa frinez si nu am intrat si eu in cele doua masini. Noroc ca si masina din spatele meu nu a intrat in mine (am mai primit astfel de lovituri in spatele masinii !). Din fericire nici masinine implicate in accident nu s-au invirtit ci pur si simplu au ramas pe loc. Ambele au fost avariate, pe sosea erau deja urme de cioburi si de lichid. Soferul cate venea pe Str. Horia a iesit imediat din masina, dar celalat se pare ca s-a speriat si a ramas in masina. Sper ca nu a patit nimic, totusi impactul a fost destul de puternic, el fiind in accelerare si a schimbat si directia. Nu stiu ce s-a intimplat mai departe intrucit mi-am urmat drumul.

Iata un accident stupid cauzat de vitejia unui sofer care a vrut sa fie mai smecher decit ceilalti Trec prin zona respectiva cel putin o data pe zi dar inca o asemenea manevra nu am mai vazut !

3 comments for “Un accident in fata mea !

 1. Florin
  01/11/2012 at 00:39

  pfff…nasol. eu de fiecare dată când aud,văd un accident…mă gândesc la mașina respectivă;deoarece stăpânul mai rar să fie nevinovat. dar mașina sigur nu e de vină. știu,pare stupid ce spun. însă eu sunt fan al mașinilor și iubesc mașinile. poate și d asta țin mult la o mașină.
  recomandarea mea pt șoferi: circulați cu prudență! 🙂

  • 01/11/2012 at 08:55

   Asa este ! Cel care venea pe Horia mergea foarte prudent, dar sigur nu se astepta sa-i iasa cineva in fata !

 2. Ramona
  02/11/2012 at 11:21

  “curajoşii” ăştia chiar o merită, păcat de celălalt şofer nevinovat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *