Com sa convertim documente din Word in .pdf si invers

Am avut nevoie recent sa transform un document din Word (doc) in document .pdf pt al atasa la Blog. Pina acum acest lucru il faceam direct din PC, pe care aveam Office 2007, salvind documentul din Word direct in format .pdf. Dar din pacate PC-ul pe care il folosesc acum are doar Office 2003 si nu mai am posibilitatea sa-l salvez direct in .pdf.

Nu am vrut sa instalez nici un program si am cautat o varianta online gratuita. Am gasit pagina www.pdfonline.com care permite GRATUIT  atit conversia documentelor din Word in .pdf cit si conversia din .pdf in Word. Desigur exista tot aici si alte variante de conversii, dar care nu sunt gratuite. Se poate si crea un cont pe site si sunt mai multe facilitati la conversiile gratuite.

Pentru conversia unui document din Word in .pdf se incarca documentul in format Word (maxim 2 M) pe pagina respectiva, se stabileste o denumire a documentului transformat si se introduce adresa de email unde va fi primit documentul in format .pdf. In 1-2 minute am primit pe email documentul in format .pdf. Mai este si posibilitatea de a incarca documentul in format Word si apoi de al descarca, dupa conversie, direct de pe pagina, in format .pdf, fara a mai fi nevoie de adresa de email.

Pentru conversia unui document din .pdf in Word se incarca documentul in format .pdf pe pagina respectiva si apoi se descarca, dupa conversie, direct de pe pagina in format Word, fara a mai fi nevoie de adresa de email.

O alta varianta online de conversie din .pdf in doc (dar si in alte formate) este prin accesarea paginii www.pdf2doc.com. Se incarca online documentul de convertit, se alege formatul in care se doreste sa fie convertit si apoi se poate direct descarca de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *