Sumele de plata pt impozite locale in Mun. Arad se pot afla si telefonic

sigla_pmaFindca deja a venit vremea platii impozitelor locale mi-am amintit ca si in anul trecut se puteau afla telefonic sumele de plata pt impozitele locale in Mun. Arad. Am verificat si iata ca functioneaza si acum !

Trebuie apelat numarul cu tarif normal 0257220023 (apelabil din orice retea). Un robot invita la urmatoarele optiuni:

– 1 – impozite si taxe locale

– 2  – stadiul documentelor depuse (deocamdata nu e functionala)

– 3 – programul cu publicul al Primariei

Pt impozite si taxe locale trebuie introdus de la tastatura telefonului (in TONE) CNP-ul titularului. Robotul va spune suma totala de plata la data apelului. Cu urmatoarea optiune se pt afla sumele defalcate: cladiri, terenuri, masini, restante.

Aceleasi informatii se pot afla si online (tot cu CNP-ul si pt detalii cu o parola obtinuta de la Directia Venituri a Primariei Arad) aici.

Actualizare 11.01.2016:

Am verificat azi si vad ca nu functioneaza nici pagina web unde se pot obtine informatii despre sumele de plata si nici nu se pot obtine informatii telefonice. De regula, la fiecare inceput de am imi amintesc ca sistemul este oprit pina aprox la mijlocul lunii ianuarie. 

Actualizare 20.01.2016:

De azi 20,01,2016 se pot plati online impozitele si taxele locale aici. Am intrebat la Directia Venituri a Primariei referitor la posibilitatea de a afla telefonic sumele de plata pt impozite si taxe locale. Mi s-a raspuns ca inca nu s-au transferat datele pe acest dispozitiv dar ca urmeaza sa se transfere, fara a mi se putea spune cind. Deci mai trebuie asteptat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *