Clienţii Raiffeisen pot depune bani, fără comision, la automatele independente Euronet

Fotografie0241Clienţii Raiffeisen din 9 oraşe din ţară au de azi posibilitatea de a depune numerar, fără comision, prin reţeaua de depomate Euronet, în aceleaşi condiţii ca la aparatele de depunere numerar din reţeaua băncii.

Euronet Services SRL, sucursala Euronet Worldwide Inc., a semnat în acest sens un parteneriat cu Raiffeisen Bank, prin care banca are acces pentru clienţii săi la reţeaua independentă de automate de depunere numerar Euronet, denumite „Depomate”.  

În prezent, reţeaua Euronet cuprinde 12 automate de depunere numerar, la care clienţii pot achita şi facturi la utilităţi şi efectua reîncărcări de cartele de telefon. Aceste automate se găsesc în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Braşov, Arad, Iaşi, Craiova şi Deva. Până la finalul anului, Euronet are în plan extinderea reţelei până la 50 de automate, au declarat pentru reprezentanţii Euronet România.

Prin acest parteneriat, Raiffeisen extinde şi diversifică gama de servicii oferite clienţilor, banca având o reţea proprie de automate de depunere numerar, dar destul de restrânsă.

Acesta este al doilea parteneriat al Euronet cu o bancă, după cel încheiat cu americanii de la Citigroup. Pentru cei de la Citi, Euronet oferă şi reţeaua de depomate, dar şi administrează o reţea de ATM-uri.

 „Euronet este singurul furnizor din România care oferă acest model de reţea independentă de ATM-uri şi ADT-uri tip «shared». Acest model permite băncilor să-şi extindă punctele de prezenţă în locaţii traficate intens, să-şi eficientizeze operaţiunile şi să beneficieze de reduceri de costuri, fără investiţii suplimentare, pentru a servi mai bine nevoile clienţilor”, a declarat Mihaela Petre, Director General, Euronet România.

„Noul acord de colaborare dintre Raiffeisen Bank şi Euronet va diversifica accesul clienţilor la servicii bancare de calitate. Astfel, posesorii de carduri de debit sau de credit Raiffeisen Bank pot utiliza reţeaua de Depomate Euronet fără niciun comision şi au aceleaşi beneficii ca la automatele de depunere numerar care aparţin băncii: plata facturilor, posibilitatea de achiziţie de coduri de reîncărcare Orange, Vodafone şi Cosmote, mini-extras de cont şi schimbarea PIN-ului”, a declarat Radu Topliceanu, director executiv Aria Clienţi Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Depomatele Euronet  sunt în prezent localizate în oraşe importante din România, iar firma va continua să îşi extindă această reţea şi în 2013 pentru a-şi asigura o prezenţă optimă în toată ţara. Harta localităţilor în care este prezentă reţeaua de Depomate Euronet este disponibilă pe site-ul www.raiffeisen.ro, secţiunea „Reţea unităţi”.

Euronet este cel mai mare dezvoltator de reţele independente de ATM-uri din Europa Centrală şi de Est.

Sursa: www.capital.ro

Am incercat sa caut lista locatiilor unde sunt instalate depomatele pe site-ul www.raiffeisen.ro , dar inca nu le-am gasit. Sper sa apara totusi !

Imaginea de mai sus este realizata la parter in Atrium Mall din Arad, acolo unde este si ATM-ul Euronet.

Actualizare 28.02.2013

In sfirsit am gasit aici lista depomatelor Euronet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *