Pe Strand de 1 mai – intrarea libera !

Iata ca a fost din nou 1 Mai ! Strandul Neptun din Arad s-a deschis de simbata 27.04.2013. In fiecare zi a fost un timp de vara autentica cu temperaturi chiar de peste 30 de grade Celsius. Am ajuns doar in 1 Mai pe Strand, dupa prinz. Asa cum s-a anuntat intrarea era libera de 1 Mai.

Am intrat pe podul de pontoane din spatele Primariei. Imediat linga intrare la Strand am vazut ca s-au taiat plopii din stinga si din dreapta, poate din cauza viitoareli pasarele care se va construi:

DSCF7895

Intrarea fiind libera am avut acces si in zona de bazine prin poarta ca de lagar:

DSCF7904

Era extrem de multa lume la plaja si in bazine:

DSCF7935

 

DSCF7932

Singurul bazin fara apa era cel mare, unde se lucra la cele doua noi topogane, inconjurate de un nou gard:

DSCF7919

Acest noi topogan va fi gata doar in luna iunie 2013. Era lume si in zona de bazine de copii, dinspre podul Decebal:

DSCF7983

Am citit in presa ca in acest an a scazut numarul de zone, de la patru la doua, probabil din cauza crizei… Acum zona de bazine de copii dinspre Podul Traian a intrat in zona comerciala. Deja am vazut ca au disparut portile de acces, dar gardurile au supravietuit !

Am fost si in zona comerciala de pe aleea din zona terenului de fotbal de iarba sintetica. Unele spatii sunt la fel de goale ca si in anii trecuti:

DSCF7957

 

DSCF7986

Cei care au deschis terasele au multi clienti, La Ratio Beach – cred ca cea mai frumoasa terasa de pe Strand – se renoveaza acoperisul:

DSCF7991

Linga terasa am vazut si un frumos iaz populat cu pesti colorati:

DSCF8004

Iata ca a trecut si acest 1 Mai si am reusit sa beneficiem de citeva zile cu temperaturi de vara si de intrarea gratuita de pe Strand ! Timpul este in continuare frumos, dar intrarea trebuie platita de cei care vor sa mearga la Strand incepind cu ziua de 2 mai 2013 !

Toate imaginile realizate in 01.05.2013 pe Strandul Neptun din Arad le puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *