De la Arad la Caransebes pe Autostrada !

DSCF0018Azi 13.06.2013 am mers la Caransebes. Am ales sa merg pe Autostrada Arad – Timisoara. Am intrat pe centura Aradului la Aeroport si am iesit la Remetea Mare. Iata ca am mers mai mult de o treime din drum pe centura si pe autostrada ! Cum ar fi fost sa merg tot drumul pe autostrada ? Era prea bine…

Am vazut in multe locuri ca se lucreaza la decaparea stratului de asfalt, pe ambele sensuri de mers, si la turnarea unui strat nou de asfalt. Din aceasta cauza pe unele portiuni se circula doar pe o singura banda. De asemenea se mai lucreaza la unele treceri peste autostrada, la parcari si la iesirea spre Ortisoara – Seceani, care inca tot nu e functionala.

Toate imaginile realizate pe centura si pe autostrada le puteti vedea incepind de aici.

Dupa ce am iesit de pe autostrada am mers spre Lugoj si apoi spre Caransebes pe drumul national. Lugojul are si el centura ocolitoare, asa ca nu a trebuit sa merg prin oras. Drumul este in stare buna si se poate circula decent.

In Caransebes era oprita circulatia in zona centrala, deoarece azi fiind Inaltarea Domnului si Ziua Eroilor, tocmai se depuneau coroane de flori si era discursul primarului. Intrucit a trebuit sa astept citeva ore sa primesc actele pt care m-am dus am gasit un loc de parcare si m-am plimbat prin zona centrala. Era multa lume in oras, fiind o zi insorita de adevarata vara.Am vazut citeva cladiri interesante si am vizitat si Catedrala Episcopala.

Inainte de plecare am cautat un restaurant unde sa maninc de prinz. Am gasit o terasa umbroasa – Luigi – amplasata intr-o curte a unui imobil.La intoarcere m-am oprit si in Timisoara si de aici am revenit acasa pe DN 69.

Toate imaginile realizate in Caransebes in 13.06.2013 le puteti vedea mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *