Hotel Midi Station din Bruxelles

Rezervarea la Hotel Midi Station am facut-o in 09.09.2013 pe site-ul www.booking.com. Pretul pt 4 nopti a fost de 270 euro pt o camera tripla (fara mic dejun) la care s-a mai adaugat taxa de oras de 5 euro / zi, deci in total inca 20 de euro.  Rezervarea am facut-o cu un card de credit si nu a fost retinuta nici o suma de pe card. Plata am facut-o la receptia hotelului imediat dupa ce am ajuns.

Am observat ca hotelurile situate in zona centrala sunt destul de scumpe si cu aproximativ o luna inainte era destul de greu de gasit o camera tripla in zona centrala la un pret acceptabil..

Hotel este situat aproape de Gara Midi – locul unde ajunge autobuzul de la Aeroportul Charleroi – pe Boulevard du Midi nr. 81-82:

harta_hotel_midi_bruxelles

Hotelul are 21 camere dispuse pe 2 nivele:

bruxelles(26.10.2013)003

In camera erau dotari minimale, specifice pt un hotel de tranzit. Camera era destul de mica si nu era nici un dulap, doar umerase intr-un corp comun cu o masa prinsa in perete. Era un pat dublu si un pat simplu. Era interesant ca accesul la baie se facea pe niste trepte de lemn, deci practic am avut o camera cu scara interioara (tip Samanta cum se numeau mai demult !)  In tot hotelul (inclusiv in camera) era disponibil gratuit internet Wireless iar parola am primit-o de la receptie.

Am avut camera la etajul 1 si pina acolo trebuia sa urcam o scara de lemn detul de abrupta, mai ales atunci cind am avut bagaje.

Deci nu a fost un hotel teribil si principalul avantaj era stuarea lui la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou de la Gara Midi. Practic acesta a fost si argumentul pt care l-am ales.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *