Clientii Romtelecom isi pot reincarca cartela preplatita COSMOTE de la telefonul lor fix

rtc1Începând din iunie 2014, clienții voce ai Romtelecom ce utilizează o cartelă preplătită COSMOTE o pot reîncărca prin linia lor de telefonie fixă, fără niciun cost suplimentar, prin apelarea gratuită a numărului 1334. În premieră pe piața de telecomunicații, acesta este un nou pas către viitoarea convergență completă fix – mobil.

Clienții persoane fizice ce dețin servicii de voce și au achitat cel puțin trei facturi consecutive pot accesa acest serviciu prin apelarea gratuită a numărului dedicat 1334.

Numărul nu presupune costuri suplimentare, este disponibil 24/7, iar reîncărcarea se face prin 3 pași simpli: autentificarea (pe baza unei parole formată din ultimele patru cifre ale CNP-ului), tastarea valorii de reîncărcare dorită și a numărului de telefon ce se intenționează a fi reîncărcat și confirmarea. Un SMS va fi trimis către numărul COSMOTE reîncărcat, iar valoarea de reîncărcarea va fi inclusă în următoarea factură Romtelecom.

Reîncărcarea zilnică poate avea valori cuprinse între 5 și 10 Euro, fără TVA, cu un total maxim al reîncărcărilor lunare de 20 Euro, fără TVA. Nu vor fi aplicate costuri suplimentare la valoarea reîncărcată. Acest serviciu nu este disponibil pentru clienții Voce 0 și poate fi utilizat doar de către clienții prepaid activi ai COSMOTE România.

Romtelecom și COSMOTE România fac încă un pas înainte pentru îmbunătățirea experienței clienților ce utilizează serviciile voce ale ambelor companii, prin facilitatea accesului la comunicare nelimitată și prin economisirea de timp fără costuri suplimentare adăugate la operațiunea în sine. Este un serviciu unic pentru piața de telefonie fixă din România”, a declarat Gabriel Ioniță, Director Managementul Produsului, Romtelecom și COSMOTE România.

Descrierea completă a serviciului este disponibilă pe website-ul romtelecom.ro, în pagina web dedicată.

Sursa: www.romtelecom.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *