Noile oferte la cartelele Orange, Telekom si Vodafone

mina_cu_telefon_mobilLa mijlocul lunii noiembrie 2014 toti cei trei operatori au facut anumite schimbari la ofertele de cartele preplatita avind in vedere ca se apropie si perioada sarbatorilor de iarna.

Iata mai jos cele mai importante modificari la fiecatre dintre cei trei operatori

La Orange beneficiile de la fiecare optiune au ramas aproximativ aceleasi. La toate optiunile sunt incluse minute nelimitate in retea si au crescut numarul de minute nationale/internationale si cantitatea de MB pt internet incluse. De asemenea, incepind cu optiunea de 8 euro, accesul la Internet este posibil la viteza 4G. La fiecare optiune se poate alege inca un beneficiu dintr-o lista de beneficii precum si un bonus de 1000 MB.

Detalii despre oferta curenta la cartela Orange, valabila pina in 15.02.2015 puteti citi aici.

La Telekom extraoptiunile au preturi reduse fata de oferta standard, iar la doua dintre extraoptiuni *Extra Voce M si Extra Date M) este disponibil un bonus la alegere de 200 minute internaționale către mobil sau500 MB net. A aparut si o noua extraoptiune Extra XL.

Detalii despre oferta curenta la cartela Telekom, valabila pina in 31.12.2014 puteti citi aici.

Si Vodafone a marit beneficiile incluse in optiunile cartelelor Vodafone si a introdus viteze 4G incepind cu 6 euro. Pt toate extraoptiunile sunt incluse minute si SMS-uri  nelimitate in retea, iar incepind cu 6 euro sunt incluse bonusuri tip “ce vrei tu” – minute naționale/MB/SMS-uri naționale.

In plus, de sarbători, ai bonus 12 luni de muzică nelimitată cu aplicația Zonga.

Detalii despre oferta curenta la cartela Vodafone, valabila pina in 15.01.2015 puteti citi aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *