Abonatii RCS & RDS pot plati facturile la terminalele QIWI Romania

sigla_rcs-rdsIncepand din data de 17 decembrie 2014, clientii RCS & RDS isi pot achita facturile fara niciun cost suplimentar, folosind terminalele self-service puse la dispozitie de catre QIWI Romania, compania cu cea mai extinsa retea de terminale de plata self-service la nivel national.

Utilizarea terminalelor este foarte intuitiva si clara, preluand informatia de la platitor si transferand-o automat catre RCS & RDS, in numai cateva secunde. Abonatii trebuie sa selecteze numele companiei de pe ecranul terminalului, sa scaneze codul de client de pe factura si sa introduca suma de plata. Terminalele self-service QIWI pot fi gasite de catre abonatii RCS & RDS in marile centre comerciale, in supermarketuri, in hipermarketuri si in magazinele de proximitate. 
Am dezvoltat de-a lungul timpului, prin diferite parteneriate de acest fel, o gama variata de modalitati de plata pentru abonatii companiei pentru a le oferi solutii rapide, sigure, flexibile si moderne de plata a facturii.” a declarat Florin Nemes, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS. 
RCS & RDS impartaseste dorinta noastra de a furniza consumatorilor romani metode de plata mai simple si mai sigure, iar acest parteneriat este unul important intrucat raspunde perfect strategiei noastre de diversificare a portofoliului de servicii oferit prin intermediul terminalelor de plata. Faptul ca platile se pot realiza fara a divulga date confidentiale sau a detine un cont bancar reprezinta un beneficiu si vine in intampinarea cerintelor clientilor romani.” a adaugat Alexandru Oancea, Director Comercial al QIWI Romania.
Abonatii RCS & RDS pot achita facturile telefonice in punctele de prezenta ale companiei si in noile magazine Digi, la ghiseele sau ATM-urile/bancomatele bancilor partenere, prin direct debit, online sau prin virament bancar, prin terminalele PayPoint si Payzone, dar in magazinele partenere Mobile-Distribution.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *