Premii pt plata impozitelor locale cu cardurile Visa in perioada 15.01-31.03.2015

logo_visa_impozite1Am citit recent pe site-ul www.visa.ro ca in perioada 15 ianuarie – 31 martie 2015 se desfasoara promotia “PLATESTI USOR TAXELE SI IMPOZITELE CU VISA. CASTIGI USOR IMPOZITUL INAPOI.”. Promotia este organizata de Visa impreuna cu toate bancile partenere din Romania.

Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa efectueze, in perioada 15.01-31.03.2015, plata impozitelor sau taxelor locale cu cardul de debit sau credit Visa,prin una din cele 4 modalitati: prin intermediul terminalului POS situat in locatiile primariilor si a oficiilor postale care accepta plata cu carduri Visa, in locatiile special amenajate Visa, la infochioscurile care permit plata taxelor si impozitelor cu cardul sau online pe www.ghiseul.ro sau pe alte platforme de plata online a taxelor si impozitelor locale. Platile efectuate cu cash/ bani lichizi direct la casieria primariei, platile efectuate prin intermediul ordinului de plata, precum si platile efectuate cu alte tipuri de carduri nu participa la aceasta promotie.

In cadrul acestei promotii se vor acorda 381 premii, constand in:

– 5 premii in fiecare zi a campaniei, cu valoare echivalenta a impozitului platit de catre castigator.;
– 1 premiu mare, reprezentand echivalentul a 10 impozite platite de castigator prin intermediul tranzactiei castigatoare, mai exact de 10 ori tranzactia inapoi in cont..

Regulamentul promotiei il puteti citi aici, iar lista cistigatorilor de la extragerile saptaminale o puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *