UPC aduce cea mai buna experienta Wi-Fi oriunde in casa

sigla_upcBucuresti, 5 noiembrie 2015 – UPC Romania, companie membra Liberty Global, cea mai mare companie internationala de cablu, anunta lansarea noului modem, care asigura conexiune stabila, un design modern si este oferit ĩmpreuna cu Internet Fiber Power 500, disponibil acum la nivel national in aria de acoperire UPC.

Studiile* noastre ne arata ca jumatate dintre utilizatori se asteapta ca viteza internetului prin Wi-Fi sa fie aceeasi cu cea oferita de internetul prin cablu si de asemenea considera ca viteza internetului ramane aceeasi indiferent cate persoane sunt conectate in acelasi timp. La nivelul pietei se remarca o nevoie ridicata de conectivitate prin Wi-Fi pentru internetul de acasa – utilizarea Wi-Fi a crescut semnificativ in ultimii doi ani: 83% dintre clientii de Internet folosesc acasa conexiuni prin Wi-Fi (de la 69% in 2013). Totodata, a crescut si numarul de dispozitive conectate la internet, utilizatorii detinand, in medie, 3,6 echipamente prin care acceseaza internetul acasa.

Mobilitatea in interiorul si in afara casei este una din prioritatile UPC Romania. In acest moment, 67% dintre clientii de internet au Wi-Fi de la UPC. In 2014 am lansat UPC Wi-Free, asigurand astfel clientilor de internet acces gratuit si nelimitat la web in afara casei, iar in prezent, la un an de la lansare, peste 62.000 din clientii de internet ai companiei sunt deja utilizatori ai serviciului, acestia avand acces la peste 300.000 de hotspot-uri din tara si milioane de hotspot-uri in strainatate. Prin lansarea noului modem, aducem clientilor cea mai buna experienta Wi-Fi in toata casa si viteze de pana la 500 Mbps chiar si prin Wi-Fi.

“Clientii vor sa fie conectati oriunde, oricand, pe orice dispozitiv, isi doresc conectivitate Wi-Fi atat in interiorul cat si in afara casei, iar UPC inoveaza in permanenta pentru a le oferi clientilor servicii care raspund nevoilor actuale de conectivitate si divertisment. Functionalitatile noului modem ne permit sa maximizam impactul retelei noastre, sustinand viteze de download de pana la 1 Gbps”, declara Bogdan Bucurei, Director Marketing UPC Romania.

Lansarea modemului de ultima generatie marcheaza si o premiera la nivelul Liberty Global: introducerea unui produs universal de internet care va fi disponibil, in urmatoarele luni, in toate tarile europene ale grupului. Clientii UPC Romania sunt primii care se bucura de noul modem, ce utilizeaza cel mai nou standard de conectare prin Wi-Fi, “ac” si asigura accesul la cele mai mari viteze prin Wi-Fi si trafic stabil pentru fiecare device conectat.

Noul modem – dezvoltat de Liberty Global in parteneriat cu producatorii Arris si Compal – ofera o serie de functionalitati capabile sa asigure clientilor un serviciu Wi-Fi de ultima generatie: distributie inteligenta a semnalului Wi-Fi intre multiple device-uri conectate si o interfata intuitiva care permite clientilor sa-si personalizeze serviciul Wi-Fi rapid si simplu.

*Sursa: studiu de piata realizat in 2014, prin intermediul Mercury Research, pe utilizatori de servicii de internet, din mediul urban

Sursa: www.upc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *