TAROM lanseaza serviciul de divertisment AirFi la bordul avioanelor

sigla_taromCompania aeriană TAROM, în parteneriat cu furnizorul de servicii pentru industria aeronautică Dnata, parte a grupului Emirates, introduce AirFi, cel mai mic sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor din lume.

Dispozitivul are dimensiuni reduse, două AirFi putând acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri, în timp ce patru dispozitive pot satisface nevoia de conectivitate a 280 de pasageri, precizează un comunicat Tarom. Conectarea la sistem se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesară instalarea vreunei aplicaţii. De asemenea, interfaţa este scalabilă oricărei rezoluţii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil – telefon, tabletă sau laptop.

Platforma AirFi oferă pasagerilor magazin, chat cu ceilalţi pasageri, jocuri, informaţii despre destinaţiile de călătorie, reviste, ziare, ştiri – sub formă de newsfeed, filme şi muzică. De asemenea, platforma include şi un chestionar asupra serviciilor companiei aeriene.
Autonomia consolei AirFi este de până la 14 ore. La fiecare aterizare conţinutul cutiei AirFi este actualizat. “Nevoia de informaţie, mobilitate şi conectivitate permanentă ne-a determinat să lansăm un serviciu prin care pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informaţii, să vadă filmul favorit sau să afle toate datele despre călătorie şi destinaţia finală”, spune Gabriel Stoe, directorul general TAROM.

Sursa: www.mediafax.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *