Pe Strand de 1 mai, intrarea aproape libera!

Iata ca a fost din nou 1 Mai ! Vremea a fost insorita, chiar daca temperatura nu era prea ridicata. Am citit in mass media ca intrarea in zona bazinelor este gratuita de 1 mai, iar recent s-a hotarit ca intrarea in zona asazis comerciala este libera. Interesant e ca pe pagina primariaarad.ro sau reconsarad.ro nu am gasit aceasta informatie.

Cind am ajuns la Strand (cu putin inainte de ora 13) am vazut ca realitatea este alta: In zona bazinelor trebuia platit bilet de intrare. Deci o surpriza extrem de meplacuta pt multi aradeni veniti mai mult la plimbare decit la plaja! Asa ca ne-am plimbat pe unde am putut “admirind” spatiile comerciale parasite, cu exceptia restaurantului Ratio Beach, care era aproape plin. Mergind prin spate, prin zona gardului de linga grupul sanitar, am dat peste un paznici amabil, care ne-a deschis gardul (nu usa!) si ne-a permis sa trecem spre zona bazinelor, zicind ca se poate merge doar pt plimbare! Iata ca totusi am putut patrinde in zona interzisa si am putut sa admiram bazinele de aproape!.

Am fost placut surprins de curatenia din zona si de iarba ingrijita (pe unde inca nu s-au pus pavele). Cu exceptia bazinului mare, celelalte bazine erau pline si am vazut citiva tineri mai curajosi in apa. Iata mai jos un scurt film realizat in zona bazinelor:

Ne-am mai plimbat prin zona si am mers spre iesirea din Strand. Aici am vazut ca deja se putea intra fara taxa si in zona bazinelor. Deci totusi s-a revenit la situatia anuntata initial. Interesanta situatie… Nu mi-am propus sa caut explicatii, dar a fost pacat ca o zi frumoasa de primavara sa ne fie stricata de o astfel de intimplare.

Iata mai jos imaginile realizate in 01.05.2017 pe Strandul Neptun (si in zona Strandului): 

Aceleasi imagini (insotite de muzica) le puteti vedea si aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *