Villa Elena din Olympic Beach

Rezervarea la Villa Elena din Olympic Beach (Olympiakí Aktí) am facut-o pe booking.com. A fost o alegere buna la un pret bun: 320 euro pt 8 nopti pt o camera de 3 persoane:

DSC_6734_new

Vila avea si parcare pe terenul din dreapta. Vila avea 2 etaje si 17 camere, fiecare avind chicineta si terasa. Erau si citeva apartamente cu 2 camere. Terasa era mare si era dotata cu umbrela de soare care se putea rula. Camera noastra avea terasa in interior, asa ca am avut mai multa liniste. Era si internet Wi Fi gratuit in camera si chiar si pe terasa (aici totusi era mai slab). Chiar in penultima zi nu a mers internetul, dar am dat un mic reset la routerul de pe hol si situatia a revenit la normal. 

Constructia parea destul de noua, cu marmura pe hol si cu gresie in camere. Pe holuri erau de asemenea diverse aranjamente florale interesante, realizate cu mult gust. Gazdele erau amabile si ne-au surpris de citeva ori cu mici cadouri: cafea, fructe, cozonac. Patronul stia putin limba engleza, atit cit sa te poti intelege. Mai mult stia fiica patronului dar aea era mai putin prezenta la locatie.

Vila era aprope si de plaja dar si de micile magazine, asa ca aprovizionarea nu a fot o problema. Deci, in concluzie conditii foarte bune pt un sejur la mare.

Toate articolele din seria Concediu 2017 le puteti citi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *