Au aparut easybox-uri de la Emag si in Arad

Vineri, 18.10.2019 am observat ca atunci cind am incercat sa caut un produs de la Emag, la optiunile de cautare imi aparea si ridicarea de la easybox. Am cautat imediat lista lor si asa am aflat ca sunt instalate patru easybox-uri de la Emag in Arad: la Benzinariile OMV de pe Banu Maracine, Cl. Aurel Vlaicu si Cl. Timisorii, precum si la magazinul Kaufland din Micalaca. Seara am si vazut-o pe cea de la OMV de pe Banu Maracine. Inca era nebranduita, dar era in functiune. Aceasta este amplasata in partea din spate a benzinariei (lipita de perete), linga intrarea la spalatorie.

Detalii despre livrarea la easybox puteti vedea aici. Pentru produsele vindute de eMAG livrarea este gratuita pt comenzile de minimum 50 de lei, iar pt cele sub 50 de lei, livrarea la easybox costă 4,99 lei. Pentru produsele vindute de magazinele partenere din Marketplace costul de livrare se poate afla pe pagina fiecărui produs in parte.

Sambata seara (19.10.2019) am comandaat un produs de la emag si bineinteles ca am ales livrarea la easybox-ul din benzinaria OMV de pe Banu Maracine. Duminica dimineata am primit deja email de la emag ca este deja expediata comanda mea spre easybox-ul ales de mine. Luni dimineata am vazut ca era deja – pe pagina sameday.ro – ca a ajuns in Arad coletul meu, iar putin mai tirziu ca este in drum spre easybox. Pe la ora 13 am primit de la Sameday SMS si email ca deja a ajuns la easybox. SMS-ul continea doar un cod de ridicare, iar email-ul continea acelasi cod (de 7 caractere) precum si un cod QR care trebuia scanat la easybox. La easybox am scanat de pe telefon acel cod QR si pe ecran mi-a aparut mesajul ca s-a deschis dulapul numarul 5 din stanga. Simultan dulapul respectiv s-a deschis, asa ca am putut ridica fara probleme coletul respectiv.

In mesajul primit pe email era indicat inclusiv si data si ora pina la care puteam ridica coletul din easybox – 56 ore din momentul depunerii in acesta. Am vazut ca, cel putin deocamdata, in easybox nu era inca disponibila plata cu cardul, deci acum se pot ridica din acel easybox doar comenzile achitate online cu cardul pe emag.ro. Inteleg ca in perioada urmatoare va fi disponibila si achitarea cu cardul la POS-ul instalat in easybox.

Actualizare 29.10.2019

Azi am intrat pe emag.ro si am vazut ca au mai aparut in Arad inca trei easybox-uri, in afara de cele 4 mentionate mai sus. Cele trei noi sunt instalate la magazinele Kaufland Banu Maracine si Vlaicu, precum si la benzinaria MOL Maniu. Deci in prezent in Arad sunt 7 easybox-uri. Amplasarea tuturos easybox-uri emago puteti vedea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *